Инфо

25. октобар 2012.25. окт 2012.
КОШАРКА

ШАПЧАНИ ОСВОЈИЛИ ПЕХАР У ДИЗЕЛДОРФУ

Шабац у финалу бољи од „Џајантса“ 32:26
Дружење младих шабачких кошаркаша и њихових вршњака из главног града немачке покрајине Северна Рајна и Вестфалија, Дизелдорфа, започето пре две године, настављено је почетком овог месеца када су пионири ОКК „Шабац“ учествовали на Међународном турниру у овом граду. Поред шабачке екипе на турниру су учествовале екипе домаћина Дизелдорфа, Интернационалне спортске школе и „Џајантса“.
У прве две утакмице Шапчани су лако и убедљиво савладали Дизелдорф са 49:17 и ИСД са 36:19, да би у одлучујућој утакмици за пехар били бољи од „Џајантса“ и славили са 32: 26.
За најбољег играча турнира проглашен је Милош Новаковић док је најбољи шутер тројки био његов клупски друг из шабачке екипе Предраг Мијатовић.
Турнир је и ове године веома успешно организовао Шапчанин Бранислав Чавић који је већ годинама на челу Кошаркашког клуба „Стари пријатељи“ који окупља наше заљубљенике кошарке који живе и раде у овом делу Немачке.
На турниру у Дизелдорфу за екипу тренера Милана Вулетића наступали су: Предраг Мијатовић, Михаило Терзић, Стефан Дајић, Ђорђе Пајић, Филип Томић, Михаило Танасић, Никола Пауновић, Урош Мирковић, Александар Радовановић, Алекса Којадиновић и Андрија Матић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa