Инфо

25. октобар 2012.25. окт 2012.
КАД ПОРАСТЕМ БИЋУ СЛИКАР

СВЕСТРАНА ЛИЧНОСТ

Они су млади, талентовани и кажу, истрајни у својим намерама да кад порасту буду сликари. Заједничка им је љубав према ликовној уметности и Школа цртања Браће Лукић где стичу прве поуке и развијају креативност
Широк дијапазон интересовања је нешто што краси већину полазника Школе цртања и сликања браће Лукић. Поред љубави према уметности, ова деца се интересују за игру, спорт, књижевност. Једна од њих је и Анђела Јанић, ученица трећег разреда ОШ “Стојан Новаковић“, која поред часова цртања које похађа већ скоро две године, редовно тренира карате, иде на фолклор. Сходно свестраности која је одликује, Анђела још увек није сигурна чиме ће се бавити кад порасте, али је једно сигурно, да јој за сада, ипак цртање представља главну преокупацију.
- Да сам талентована за цртање открила сам у предшколском. На часове сам кренула са другарицом, и ту сам већ две године. До сада сам, за свој рад добила диплому и књигу ““ истиче Анђела, и каже да, иако на часовима углавном цртају мртву природу и животиње не би ли овладали покретом и пропорцијама, она лично највише воли да црта децу.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa