Инфо

1. новембар 2012.1. нов 2012.
ФУДБАЛ: 12. КОЛО ЗОНЕ, ГРУПА ДРИНА

СТЕФАНОВИЋ ПРЕСУДИО

ФК “М.Поцерац“ - ФК “Лозница“ 2:1 (1:1)
ФК “Борац“ - ФК “Слога“ (Сј) 4:0 (3:0)
Протекле суботе на свом стадиону шабачки “Борац“ је прво полувреме одиграо у високом стилу и головима Топаловића, Димитријевића и Ковачевића решио питање победника. У наставку блеђе издање али и гости долазе до прилика да би тачку на и ставио Радовановић. Права провера смене тренера видеће се викенда пред нама када “Борац“ одлази на ноге “Јединству“ на Убу.
У дербију 11. тима на табели “Милоша Поцерца“ и водеће Лознице, на моменте се није знало ко је лидер. Почели су гости одлично и преко Гаврића повели али Јовичић доноси брзо поравнање. Одлични Стефановић, доноси злата вредне бодове, а гости гнев искаљују на судијама уз напомену да је Јевтић из Лознице судио добро и да места примедби нема. Неколико спорних ситуација иду у заборав а Лозница у следеће коло где дочекује ФАП из Прибоја на Лиму у новом дербију, а “Поцерци“ на мегдан “Слоги“ у Бајиној Башти.
Шарм зоне виђен је и броју гледалаца, тако да је заштитни знак српског фудбала по неизвесности и квалитету да свако свакога може победити.
- Честитам, домаћима на више жеље и самој победи. Ми смо играли без пет играча али то не умањује тријумф тима из Врањске. Нас очекује нови тежак сусрет али на муци се познају јунаци, одмерено је говорио тренер Лозничана Младен Милинковић.
- Одлична партија целе екипе крунисана је вредном победом која говори у прилог да се у Горњој Врањској игра одличан фудбал. Хвала свима а мисли окрећемо ка Бајиној Башти и мечу са “Слогом“, где би бодови били круна јесени, блиста тренер “Милоша Поцерца“ Александар Јанковић.
На табели Лозница је прва, “Борац“ трећи а “Милош Поцерац“ десети.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa