Инфо

1. новембар 2012.1. нов 2012.
ФУДБАЛ

ДЕРБИ БЕЗ ГОЛОВА

ФК Мачва - ФК Слога (Петровац на Млави) 0:0
Мачва: Степандић, Зарић, Ристивојевић, Радовановић, Пејовић, Ђукановић, Милисављевић (Самуровић), Павловић (Милинковић), Драгићевић, Лекић, Илић (Живковић)
Жути картони: Ристивојевић, Самуровић, Ђукановић
У оквиру дерби утакмице 11. кола Српске лиге Запад између фудбалера Мачве и Слоге из Петровца на Млави није постигнут погодак тако да је резултат након истека 90. минута остао исти као и пре почетка овог дуела 0:0.
Можда су играчи Мачве били ближи постизању поготка након шута младог Драгићевића у 44. минуту првог полувремена када је са 5 метара од гол линије лопту послао изнад пречке или шут повратника у тим Мачве, Самуровића који је из изгледне шансе лопту такође послао изнад пречке крајем другог полувремена. Имали су и гости једну прилику за гол али је Степандић правовременим истрчавањем скратио „угао“ и онемогућио нападача Слоге да угрози мрежу Мачве. И када су гледаоци кренули својим домовима на истеку времена које је било предвиђено за одигравање утакмице догодио се моменат када је у казненом простору дошло до контакта играча Мачве Самуровића и једног од играча Слоге. Самуровић је пао али главни судија данашње утакмице Александар Радојичић сматра да тај прекршај није био за најстрожију казну. Уследили су приговори домаћих фудбалера а најгласнијем, капитену Ђукановићу судија показује жути картон а одмах затим је уследио и крај утакмице. Играчима Мачве предстоји период консолидације јер је борба за улазак у Прву лигу Србије дуга и тешка. Бодовни заостатак за водећом Слогом је надокнадив али је за то потребна победничка атмосфера. Уверени смо да црвено-црни поседују потребан квалитет да би се то остварило

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa