Инфо

1. новембар 2012.1. нов 2012.
ШАБАЧКА ГИМНАЗИЈА

ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА

Шабачка гимназија ове године обележава значајан јубилеј - 175 година постојања и рада. Програм обележавања годишњице предвиђа бројне активности у које су укључени професори и ученици готово свих смерова. Од 29. октобра до 8. новембра, Шапчани имају прилику да посете различите изложбе, представе и презентације.
Програм обележавања јубилеја почео је у понедељак, у Културном центру, изложбом фотографија “Пејзажи“. Професори Шабачке гимназије Јасмина Ђокић Јовановић, Момир Ђорђић, Наташа Ђурић и Биљана Дробњак изложили су своје фотографије, као и гост из Београда, сниматељ РТСА, Горан Калањ.
- Трудили смо се да обележавање ове годишњице буде достојно дуге традиције коју наша школа има. Задовољни смо што нам је вечерас Културни центар уступио простор да прикажемо изложбу фотографија, увек смо расположени за сарадњу са институцијама културе, које су, на неки начин, произашле из Гимназије. Од четвртка, сва дешавања, у којима су се ученици заиста ангажовали, биће у простору школе, рекла је директорка Гимназије Мирослава Ивановић, која је са Соњом Петровић, историчарком уметности, отворила изложбу.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa