Инфо

1. новембар 2012.1. нов 2012.
ОПШТИНСКО ВЕЋЕ О ОБРАЗОВАЊУ

УЧЕНИК У ЦЕНТРУ ПАЖЊЕ

На прошлонедељним заједничким седницама ШО основне и средње школе и већа општине Коцељева разматрани извештаји о раду као и планови и програми за текућу школску годину образовних установа.
Приликом разматрања Извештаја о раду за претходну школску годину ОШ Мића Станојловић, помоћник директора Драгана Ђурић истакла је да је учињен велики напор у спречавању осипања ученика из школе. Она је навела да је у школској 2009/2010. години било 27 неоцењених ђака, док је у протеклој неоцењен само један.
- Уложен је велики напор у раду како би задржали децу у школи. То је био континуирани рад и имали смо велику помоћ од стране општине - рекла је Ђурић.
Председник већа Верољуб Матић подсетио је присутне да је ова општина у протеклом периоду уложила 150 милиона динара у инвестиције које су директно или индиректно везане за основно образовање у виду изградње спортске сале, грејања објеката, асфалтирања улице, изградњу тротоара, уличну расвету у Доситејевој...
- Општина Коцељева жели да има добро основно образовање. Издвајамо поред текућих средстава и новац за адаптирање школских објеката на подручју општине. За ову годину из општинског буџета опредељен је већи износ средстава у односу на претходну - изјавио је Матић и додао да у центру пажње мора да буде ученик, те да све потребе деце морају бити задовољене.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa