Инфо

1. новембар 2012.1. нов 2012.
УРС, ЛДП, УСС

ВЛАСТ СТАБИЛНА, ДОК СЕ НЕ ПРОМЕНИ

УРС, ЛДП и УСС формирали “блок заступања заједничких интереса“. Одборничка група УРС појачана за одборницу ДСС. Тврде да Градски одбор самостално одлучује о власти на локалу
Прошлог уторка градски одбори Уједињених региона Србије, Либерално демократске партије и Уједињене сељачке странке одржали су заједничку конференцију за штампу. Ова три одбора нису формирала заједничку одборничку групу, него ће блок заступати заједничке интересе грађана у Скупштини града.
-Вероватно се суочавамо са најтежом буџетском, економском и привредном кризом још од 1993. године. ЛДП, УРС и УСС су најздравији део политичке сцене у Шапцу. Морамо заједно покушати да направимо нешто од овог града и дамо добар пример целој Србији. Сматрамо да ћемо у наредном периоду заједно успети да на бољи начин креирамо политику која ће се водити у Шапцу. Овај блок ће убудуће имати лидерску улогу у граду у смислу добрих идеја које ће се реализовати у Шапцу, рекао је председник ГО ЛДП Милан Чичулић.
Одборник УСС Драган Станковић истакао је да од првог дана ради у интересу грађана Шапца и у интересу села. Сматра да пољопривреднике не интересује много ко је на власти, већ да им је битно да посеју њиве и да могу да живе од свог рада. Истакао је да је његова дужност да долази у Скупштину града иако не припада владајућој већини, али да је ту да критикује и даје корисне савете. Према његовим речима, договор између ове три странке постигнут је ради заједничког деловања и убрзаног решавања проблема.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa