Инфо

1. новембар 2012.1. нов 2012.
СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ

СА ДЕЦОМ ШАПЦА ДО ФИНАЛА У БЕОГРАДУ

Наша мисија музике, песме, игре и весеља у градовима Србије је кренула и у Шапцу. Наши професори ће месецима путовати у градове домаћине, како би децу Србије спремили за наступ на својим градским трговима. Оно што нас посебно чини поносним је то да је у протекле три сезоне, преко 30.000 деце у Србији са нама научило да пева и игра. Жеља нам је да у ритму Европе запевају и заплешу и деца из суседних земаља. Готово да не постоји особа која није чула за концертно - телевизијски програм „Србија у ритму Европе“ који директно подржавају сви амбасадори Европске Уније и земаља Европе, као и 40 градоначелника Србије.
На градским трговима широм Србије, почевши од Горњег Милановца, Кикинде и Зајечара, деца учесници са поносом су показивали своја знања, вештине, таленте и умећа која су стекла и изградила у десетомесечном периоду обуке коју им је омогућио тим врхунских стручњака из области хора, соло певања, модерног плеса и фолклора. Обука за сву децу је бесплатна и увек ће бити, јер је наш циљ, да кроз забаву едукујемо децу, развијамо им креативност, да их подстакнемо на дружење и радост, и да целом свету покажемо једну поруку - да ће уз осмех, и чиста срца наше деце, сви људи браћа бити.
Идентичну поруку са градских тргова поручују и Амбасадори евопских земаља, који су тиме доказали да се њихова подршка Манифестацији не састоји само у формалном потпису, на папиру. Амбасадори који долазе на градске тргове наше земље, раме уз раме са градоначелницима прате концерт, подржавају децу и позивају на братимљење градова Србије и градове Португалије, Кипра, Грчке, Финске, Италије, Данске, Норвешке, Белгије, Аустрије, Словеније, Турске и других земаља Европе. Хтели смо да покажемо и гледаоцима и самој деци да она у манифестацији „Србија у ритму Европе“ нису само део статистике, већ да су истински креатори будућности у свим градовима Србије, и да су као такви део Европе којим се она поноси.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa