Инфо

8. новембар 2012.8. нов 2012.
ОДРЖАН ПРВИ ФЕСТИВАЛ РАКИЈЕ У ШАПЦУ

МАЛИ ПАРИЗ ЗОВЕ

Прошле суботе 16 произвођача ракије презентовало своје производе у Шапцу. Жеља организатора да организација следеће године поприми регионални карактер
У башти Културног центра у Шапцу, прошле суботе, под покровитељством Града, а у организацији уметничке радионице ЕН дизајн и Пл Ес солшна, одржан први Фестивал ракије. Том приликом Шапчанима је представљено 16 домаћих произвођача овог пића. Поред дегустације, где је својеврстан куриозитет била је ракија од латица руже, за посетиоце је приређен богат културно образовни програм.
- Поред презентације српског националног пића за све наше госте те вечери смо приредили богат програм. Имали смо изложбу слика, представу Сцене Маска, а професор Марко Тодоровић је одржао предавање на тему нових трендова у производњи ракије ““ истакао је испред организатора Ненад Поповић.
- Ово је био “пилот“ пројекта. Хтели смо да видимо како ће наши суграђани прихватити једну овакву манифестацују. Имали смо изузетне реакције, што нас је охрабрило да правимо амбициозније планове за следећу годину. Жеља нам је да из баште Културног центра изађемо у пешачку зону, и окупимо произвођаче из целог региона ““ тврди један од организатора програма Милорад Илић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa