Инфо

8. новембар 2012.8. нов 2012.
КРУПАЊ

КОРЕКТНО И КОНСТРУКТИВНО

Друга редовна седница Скупштине општине Крупањ, одржана је 29. и 30.октобра 2012. године, седницом је председавао председник Скупштине општине доктор Петар Петровић. На седници поред одборника присуствовали су председник општине, заменик председника општине, секретар Скупштине општине, начелник општинске управе, чланови општинског Већа и представници медија.
Разматрано је 43 тачке дневног реда.
Утврђен је престанак мандата одборника Скупштине општине Крупањ, Славици Кодић, Зорици Милошевић и Златомиру Деспотовићу са Изборне листе бр.1. „Демократска странка- Борис Тадић“ и одборника Милице Пајић са Изборне листе бр.3. Ивица Дачић-„ Социјалистичка партија Србије (СПС)“. На истој седници потврђени су и одборнички мандати Драгољубу Ненадовићу и Предрагу Марјановићу, са Изборне листе бр.1. „Демократска странка- Борис Тадић“.
Одборници Скупштине општине Крупањ усвојили су извештај о извршењу прихода и расхода буџета Општине Крупањ за 9 месеци 2012. године и извештаје за 2011. годину и то : Извештај о раду Општинске управе општине Крупањ, Извештај о раду и финансијски извештај ЈП „ Пут“ Крупањ, Извештај о раду и Извештај о финансијском пословању месних заједница на територији општине Крупањ, Извештај о раду Центра за социјални рад „ 21. септембар“ у Крупњу , Извештај о раду Домског одељења за старе и пензионере у Крупњу, Извештај о раду и Извештај о финансијском пословању Црвеног крста Крупањ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa