Инфо

8. новембар 2012.8. нов 2012.
ЈП СПОРТСКИ ЦЕНТАР “ШАБАЦ“

РАД У ИНТЕРЕСУ ГРАЂАНА

“Инвестирање у спортску инфраструктуру је сигуран улог у бољу будућност овог града. Са савремено опремљеним објектима и стручним људима могуће је досегнути неслућене висине. Правим вођењем деце још од предшколског узраста Шабац ће у будућности имати врхунске спортисте“, истакао је између осталог директор ЈП Спортског центра “Шабац“ Драган Николић
После дугог низа година, почетком ове седмице почела је реконструкција трибина на Мачвином стадиону. Пројекта вредности од око 2.200.000 динара, обезбедиће шабачким љубитељима фудбала да у пријатнијој и безбеднијој атмосфери прате утакмице омиљеног клуба.
Радови на сређивању Мачвиног стадиона, само су почетак реализације амбициозних планова ЈП Спортски центар “Шабац“ који би у годинама пред нама требали да допринесу популаризацији спорта међу нашим суграђанима.
- Завршена је јавна набавка која се тицала радова на источној трибини и санације канала поред терена. По окончању радова, источни део стадиона би требало да добије сасвим нов изглед ““ каже директор ЈП Спортског центра “Шабац“ Драган Николић и истиче да су на Градском стадиону у току радови на сређивању терена.
- Целу површину градског стадиона ћемо поделити на два дела. На једном ће бити тениски терен, док би на другој половини била теретана на отвореном слична оној која се већ налази у Великом парку. Након тога, ту би требало поставити терене намењене деци. Са опремом прилагођеном њиховом узрасту и свом могућом теренском заштитом, истакао је Николић и објаснио да брига о физичком образовању деце треба да почне још у предшколском узрасту.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa