Инфо

15. новембар 2012.15. нов 2012.
ОБЕЛЕЖЕН ДАН ВАТРОГАСАЦА

ЕФИКАСНИ БЕЗ ОБЗИРА НА ПРОБЛЕМЕ

Едукацијом најмлађих Шапчана у вртићима Предшколске установе „Наше дете“ и показном вежбом у згради РТВ Шабац, припадници Ватрогасно-спасилачког батаљона обежили су прошле среде 7. новембар, Дан ватрогасаца.
Постројавањем припадника Ватрогасно-спасилачког батаљона и предајом рапорта Александру Стојковићу, начелнику Штаба за ванредне ситуације Мачванског округа, шабачки ватрогасци почели су обележавање свога дана. Стојковић је подсетио на тешке ситуације са којима су се припадници службе суочавали у протеклих годину дана, попут помоћи угроженом становништву током зиме, односно интервенцијама, изазваних сушом, на отвореном простору током лета. Према његовим речима, ватрогасци су, с обзиром на околности, посао обавили одлично.
- Оцена успешности у раду је између четири и пет, због изузетне пожртвованости људства и хуманости коју показују. Управо те особине припадника ватрогасно-спасилачког батаљона доприносе веома добром раду, без обзира на недовољан број људи и застарелу технику, рекао је Стојковић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa