Инфо

22. новембар 2012.22. нов 2012.
ПОТПРЕДСЕДНИК ЛОКАЛНОГ ПАРЛАМЕНТА МИЛУТИН СТАНКОВИЋ

ПОТРЕБНО ЈЕ ВИШЕ МЛАДИХ НА ОДГОВОРНИМ ФУНКЦИЈАМА

О улози младих у политици, и односу са старијим колегама, за „Глас Подриња“ говори Милутин Станковић, потпредседник градског парламента
Са 26 година постао је најмлађи члан председништва Скупштине града Шапца. Будући доктор ветерине политику види као средство за побољшање услова живота свих грађана. Он сматра је потребна потпуно нова енергија и политика која ће сваком грађанину Србије, без обзира којој партији припада, учинити живот бољим са исправним системом вредности. Осим идеја, избору на одговорну функцију допринело је и његово петогодишње ангажовање у Либерално демократској партији.
- Захваљујући раду координаторског тима младих Либерано демократске партије Шабац, успели смо да испрофилишемо политику и заузмемо један чврст став преко којег желимо да побољшамо положај младих у нашем граду. Захваљујући таквој политици на протеклим локалним изборима остварили смо најбољи резултат од свих одбора „Преокрета“ на чему смо захвални нашим суграђанима, а уз помоћ ког ћемо кроз наше деловање у локалном парламенту у наредном периоду моћи да остваримо постављене циљеве, истиче Станковић.
У обављању послова у шабачкој скупштини велику подршку му пружају како остали чланови председништва, тако и локални дборници. Разлике у годинама и искуству у политици при том не представљају никакав проблем, истиче Милутин.
- Са осталим члановима председништва имам коректан однос. Могу да кажем да се сви понашају професионално и са уважавањем. На почетку мог мандата доста су ми помогли да се кроз моје деловање у локалном парламенту чује глас младих. Надам се да ћу и у наредном периоду имати њихову подршку и разумевање у побољшању положаја младих у нашем граду. И са локалним одборницима имам заиста коректну сарадњу. Истина је да су за сада у сали били присутни само одборници позиције, али ја сам убеђен да ће у наредном периоду и одборници опозиционих снага направити преокрет и бити присутни у локалном парламенту, јер сматрам да је опозиција неопходна како би рад седнице био конструктиван а све на корист наших суграђана. Овом приликом позивам опозицију да се врати у парламент и укључи у конструктиван рад са својим предлозима, па и критикама, јер су за то добили подршку бирача на локалним изборима, каже наш саговорник.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa