Инфо

29. новембар 2012.29. нов 2012.
У КЦШ ПРЕДСТАВЉЕН ПЕСНИЧКИ ПРВЕНАЦ МАРИЈЕ РУВИДИЋ

ЗАЧАРАНИ ВРТ ДУШЕ

„Узми једном моје очи и њима себе погледај. Да ли ти је сад јасно зашто, кад сам са тобом, сумануто трепћем, губим видим...“
Професионални сањар и филозоф аматер, како и сама каже, Шапчанка Марија Рувидић прошлог четвртка, 22. новембра, отворила је врата свог „Зачараног врта душе“. Тананим ходницима срца на романтичарским крилима увукла је све присутне у свет који иде ван свакодневице у којој је већина изгубила моћ да воли и буде вољена.
-Марија боји стихове, живот, стварност лепотом слике. Наравно да песник пише речи али, пре свега, Марија боји поезију сликама. Одабрала је прави начин да се одбрани од времена у коме живимо. За њу је све љубав. И када је у питању њена емоција, и пријатељство, љубав према ближњем... Марија нас, заправо, учи шта је то љубав, а знамо да време у коме живимо никако није осликано љубављу ““ рекла је Бранка Тодоровић.
Ова двадесетосмогодишњакиња враћа својом поезијом веру у љубав, у романтичне тренутке, али и у оне кутке наше душе који су давно или тек треба да открију сву лепоту живљења. Имагинација у јави и реалност ишчекивања мешају се у игри речи којом урањамо у суштину њеног поетског бића.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa