Инфо

29. новембар 2012.29. нов 2012.
ОПШТИНА КРУПАЊ

ОБНОВЉЕНА ШКОЛА У ВРБИЋУ

Недавно је обновљена школа у селу Врбић која припада матичној Основној школи „Жикица Јовановић Шпанац“ Бела Црква у општини Крупањ, захваљујући средствима у износу од 2.500.000 динара, које је донирао град Београд-Секретаријат за привреду града Београда.
Школска зграда у Врбићу, која је изграђена давне 1947. године, била је у веома лошем стању, тако да и поред улагања општине Крупањ у одржавање и делимичну реконструкцију ове школе било је потребно још доста тога урадити како би постала безбедна за боравак деце. О лошем стању ове школске зграде говори и решење санитарне инспекције Министарства здравља од марта 2012. године, којим је наложена хитна реконструкција овог објекта.
- С обзиром да општина Крупањ која се суочава са многобројним потешкоћама са скромним буџетом није у могућности да задовољи све потребе грађана и установа у општини, помоћ је затражила од града Београда који је нашој општини изашао у сусрет и одобрио средства у вредности од 2.500.000 динара за обнову школе у Врбићу. Желео бих да се захвалим овом приликом граду Београду и надам се да ћемо и у будуће имати добру сарадњу - истакао је Ненад Васиљевић, предсеник општине Крупањ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa