Инфо

29. новембар 2012.29. нов 2012.
СВЕТЛАНА БОЖАНИЋ, НОВА ДИРЕКТОРКА ФИЛИЈАЛЕ РЗЗО

НАСТАВЉАМО СА ДОБРИМ ПРОЈЕКТИМА

Унапређење положаја и права корисника здравственог осигурања биће приоритет у раду нове директорке филијале Републичког фонда за здравствено осигурање у Шапцу.
Од 29. октобра на челу филијале Републичког фонда за здравствено осигурање у Шапцу налази се Светлана Божанић, дипломирани правник. Између 12 кандидата који су учествовали на конкурсу Републичког фонда, поверење да води испоставу у нашем граду Светлана је добила захваљујући и 12-годишњем искуству у раду ове организације. Према њеним речима, са корисним пројектима започетим у протекле две године, попут Канцеларије за правну помоћ, и побољшању рада мобилних лекарских комисија, наставиће се и у наредном периоду.
- Од априла 2010. године, када су уведене мобилне лекарске комисије, доста је олакшано остваривање права осигураника. Лекарске комисије одлазе у седам испостава Мачванског округа, месечно донесу око 5. 500 оцена и одрже 17 седница. Осим ефикаснијег рада, овај пројекат значајно утиче на смањење путних трошкова осигураника, каже Божанић
Наша саговорница истиче да ће и нови прописи Фонда допринети лакшем остваривању права појединих категорија осигураника.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa