Инфо

29. новембар 2012.29. нов 2012.
ОШ „НАТА ЈЕЛИЧИЋ“

ЗА СВАКОГА ПОНЕШТО

У мултимедијалној учионици прошлог петка, 23. новембра, представљен јубиларни десети број часописа „(Не)Могу без школе“
Са поносом и задовољством промоцију јубиларног броја часописа најавила је директорка Зорица Недељковић рекавши да је препознатљив по квалитету, јасној концепцији која прати школска дешавања и активности, а чији су темељ ученички радови.
„Јубиларно издање доноси од свега помало. Потрудили смо се да се присетимо свега што се збивало у претходној години. Да вас посаветујемо, научимо нешто ново, али и забавимо и насмејемо“, речено је на почетку представљања часописа чије корице красе фотографије свих одељења. Нови број поред поезије и прозе, награђених радова на литерарном конкурсу поводом Дана школе, доноси интервјуе са познатим спортистима који су обележили олимпијску 2012. годину, репортаже, али и извештаје о пројектима попут „Професионалне орјентације“, „Младим волонтерима“, пролећном вашару, Светосавској академији „Пут се за путником рађа“ у Шабачком позоришту... Занимљивости, осмосмерка, хороскоп по данима такође су неизоставни део овог часописа који поред информативне стране нуди и забаву.
За богат садржај часописа потрудили су се чланови редакције: Теодора Којић, Ања Ждракановић, Кристина Пајић, Данило Слобода, Сара Средић, Кристина Топаловић, Татјана Синобад, Лазар Вучковић, Јована Вучковић, Катарина Исаиловић, Милош Јовановић, Лука Божанић, Михаило Вељић, Кристина Исаиловић, Катарина Васић, Катарина Мањенчић, Ружица Игњатовић, Андреа Обреновић, Невена Митрашиновић, Кристина Васић и Јелена Живановић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa