Инфо

29. новембар 2012.29. нов 2012.
ВРТИЋ „СЛОБОДА“

УМЕТНОСТ НАС СПАЈА

У оквиру пројекта „Плави зец“, финансираног од стране Градске управе, прошлог четвртка, 22. новембра, одржана ликовна радионица за предшколце. Партнери Центар за социјални рад, Музичка школа „Михаило Вукдраговић“ и ПУ „Наше дете“
У сарадњи са ПУ „Наше дете“ реализован је јавни час у који су укључена деца из пројекта „Плави зец“ и предшколци вртића „Слобода“. Управо ова ликовна радионица коју је водила академска сликарка Јелена Чоњагић представља један од финалних догађаја целог пројекта.
-Ово нам је први јавни час са вртићем пошто нам је ПУ „Наше дете“ партнер на пројекту. Првобитни план је био осликавање мурала али пошто су они мали да би им се поклонио један зид донели смо сликарска платна великих димензија на којима ће цртати и бојити пастелом ““ рекла је Јелена Чоњагић.
Најредовнији основци на овом часу завршили су своје слике које ће од сада красити зидове ПУ „Наше дете“. Јована Будимировић, ученица четвртог разреда, скоро од самог почетка учествује у овим радионицама за које је сазнала у својој школи „Николај Велимировић“.
-У школи су нам рекли да на те радионице може да иде ко хоће. Свидело ми се. Највише волим да радим са пастелима, али и са темперама на сликарском платну. Радујем се што смо вечерас са предшколцима. Ово је први пут да учествујем на некој радионици и поново бих се одазвала ““ рекла је Јована.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa