Инфо

29. новембар 2012.29. нов 2012.
ЗАПАДНА СРБИЈА

ПРИКУПЉАЊЕ ПОТПИСА ЗА РЕГИСТРАЦИЈУ

Мотиви за оснивање нове странке нису останак на власти, нити подршка ДС, него самостално доношење одлука и одржање обећања за које је добијено поверење од грађана, речено је на конференцији Иницијативног одбора Западне Србије претходне седмице. За регистровање нове партије потребно је 10.000 потписа, а са прикупљањем ће се почети 1. децембра.
-Мислим да локални избори треба да дају одговор на то ко треба да води град, и да грађани Шапца треба да кажу кога желе на челу свог града, а не да се о њиховој судбини одлучује у Београду. Наша жеља је да до краја године прикупимо потписе који су потребни да би се странка регистровала. Већ имамо договоре да се, поред Шапца, оформе одбори и у Богатићу, Лозници и Ваљеву, навео је Немања Пајић.
Потпредседник Скупштине града, Сретен Радовановић, потписао је прву приступницу за Западну Србију. Непосредно пре тога потписао је иступницу из Г17 плус. Као разлог изласка из странке Радовановић је навео неразумевање од страначког врха на које је градски одбор наилазио претходних година.
-Никада није спроведено оно што је обећано пред изборе. Ми који смо овде желимо да спроводимо одлуку грађана Шапца и договорили смо се да то покушамо преко новоосноване странке. Морамо овај град да вратимо у живот. Руководство УРС је заобилазило Шабац. За 9 година ништа нису урадили. Градски одбор Шапца је имао један од најбољих резултата у Србији. Нико то не вреднује, рекао је Радовановић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa