Инфо

13. децембар 2012.13. дец 2012.
САОПШТЕЊЕ

ОДЛАЗАК ЗБОГ ТОМИЋА

Обавештавам вас да сам донео одлуку да изађем из одборничког клуба СНС у шабачкој Градској скупштини. Члан ове странке сам од њеног оснивања, јер верујем да Србији требају промене, јер верујем у речи и дела Томислава Николића и Александра Вучића. И док је њима интерес грађана и Србије на првом месту, у шабачком одбору лични интерес је испред свега - лични интерес председника Окружног одбора Драгана Томића и групе његових рођака и послушника.
Управо тај хаос, који већ дуже време постоји у нашем одбору, разлог је због ког доносим ову тешку одлуку. Јер, како објаснити изборни резултат који је далеко испод републичког, како објаснити шестомесечно мучење и небројене покушаје да направи нову скупштинску већину?! Можда тиме што својим ликом и делом Драган Томић највише штети угледу СНС и тако одржава актуелну власт. Можда је најпожељнији као лидер опозиционе партије демократама и њиховим сателитима, али није као лидер одбора странке која је најјача у Србији, јер урушава углед који тешким и одговорним радом стварају Николић и Вучић.
О стању у шабачком одбору обавестио сам и врх странке. Сигуран сам да ће они реаговати и помоћи нам да се ослободимо самовоље и бахатости појединца - јер, дубоко верујем да је дошло време за промене у Србији и у нашем Шапцу. У шабачкој скупштини радићу као независни одборник, бранећи тако интерес грађана који су ме бирали.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa