Инфо

13. децембар 2012.13. дец 2012.
„ДЕВОЈКА ИЗ ГРАДА“ ОДУШЕВИЛА ШАБАЧКУ ПУБЛИКУ

ФИЛМСКО ПУТОВАЊЕ

Оно што је започело 11. маја ове године добило је свој епилог у Шабачком позоришту прошле суботе, 8. децембра. Четврти филм екипе АП „Вожд“ са Мишара „Девојка из града“ премијерно је приказан шабачкој публици. Колико интересовање влада за све оно што раде ови млади ентузијасти говори чињеница да није било места ни за стајање.
- Шта да кажем. Мислим да је аплауз рекао све. Ми смо све рекли на платну. Види се да је публика уживала у филму. Веома сам срећан што је после годину дана та идеја, која је негде у децембру прошле године била само моја мисао, сада доживела да корача платном. Заиста велико задовољство и велика срећа. Свака част мојим колегама и техничкој екипи који су сјајно обавили посао. Надам се великом успеху када филм будемо слали даље ““ рекао је Душан Симић, сценариста, редитељ и глумац.
Иако већина њих није ни била рођена осамдесетих година прошлог века тридесетак глумаца потпомогнутих продукцијском екипом УГ „Светлост“ верно су приказали слику пропадања српског села. Прича о коренима, пореклу, породици, части, мукотрпном сељачком животу, изневереној љубави, трагедији, болним сећањима измамила је и по коју сузу старије публике.
- Лепо је што има напора од стране ове најмлађе популације. Иду правим путем. Одушевили су ме. Чак сам на моменте и заплакао ““ рекао је Миољуб Дамњановић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa