Инфо

20. децембар 2012.20. дец 2012.
ЗАВРШЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈА ЗГРАДЕ ШАБАЧКЕ ФИЛИЈАЛЕ НСЗ

БИРО НА СТАРОЈ АДРЕСИ

Незапослена лица која се налазе на евиденцији Националне службе за запошљавање у Шапцу, од прошле среде, своје обавезе и права могу остваривати на старој адреси у Масариковој 31
Реконструкција и доградња старе зграде шабачке филијале Националне службе за запошљавање отпочела је априла ове године. Како је тада навео директор НСЗ Дејан Јовановић, у ове сврхе из буџета Националне службе за запошљавање је издвојено 28 милиона динара. Радови на обнови објекта, завршени прошле седмице, резултирали су са 300 квадрата новог простора изграђених и опремљених по стандарду ИСО 9001.
- Бољи услови рада дају веће могућности. Од 30 филијала, шабачка је била једна од седам која није имала „Џоб клуб“. Тај проблем је напокон решен, што је велика добит како за нас али пре свега за незапослене. Наиме, они који већ дуже време на евиденцији у сваком тренутку моћи ће да потраже помоћ од наше стручне службе. Интензивираће се сарадња са послодавцима, комуникација оних који имају отворена радна места и оних који посао траже, одатле ће се писати и слати ЦВ, конкурисати на јавне позиве.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa