Инфо

20. децембар 2012.20. дец 2012.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ

ЈУБИЛЕЈ ПРОЏЕТИЈА

Иако је прошле године прославио десет година рада, фабрика обуће “Проџети“ је протеклог петка у ресторану “Радовање“ уприличио обележавање вредног јубилеја. Колектив који у Владимирцима где је централа упошљава 370 углавном радница а у другим колективима у Вршцу 130, Сомбору 430 и Београду пет који се баве увозом и извозом.
Прослави су присуствовали и власници браћа Романо и Енрико Росии који су уживали у програму који је водио Игор Карадаревић а шлаг на торти задовољства је био наступ КУД “Чивија“, каже консултант у фирми Љиљана Јовановић.
-Колектив са свим погонима има преко 900 радника и ту би у први план ставила умеће наших радника који задовољавају строге критеријуме фирми за које радимо. И ту одмах истичем да у Владимирцима радимо за Луја Витинса, Нетро Ђердими и повремено за Праду. У Вршцу за Праду а у Сомбору за Гучи. Морам истаћи да уз ове раднике имамо и 20 кооперантских фирми са око 2.000 радника што употпуњује слику “Проџетија“, каже Љиљана Јовановић.
Директор производње у Владимирцима је Мустафа Азабађић, у Вршцу Љиљана Максимовић а у Сомбору Новица Јовчић. Асистент генералног директора је Стефан Двојаковић, додаје госпођа Јовановић.
Радна снага у централи је из Владимираца и околине, а такође и из Шапца и околине.
Вече у част обућарима високог реномеа путоказ је у нове успехе поручују из “Проџетија“.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa