Инфо

20. децембар 2012.20. дец 2012.
ОШ „НАТА ЈЕЛИЧИЋ“

СЛИКА ГОВОРИ ХИЉАДУ РЕЧИ

У оквиру пројекта „Одрживи развој Западног Балкана“ у области јачања компентенције наставника за рад у мултимедијалној учионици прошле среде, 12. децембра, одржано двочасовно стручно усвршавање запослених у ОШ „Жика Поповић“ у Владимирцима
Петогодишње искуство за рад у мултимедијалној учионици је иза наставника у ОШ „Ната Јеличић“. Истрајност у коришћењу савремене технологије и реализације угледних часова побољшали су квалитет рада поставши пример добре праксе за све школе у окружењу. Стога не чуди чињеница да је управо ова школа одабрана од стране својих колега да своје знање у овој области подели са наставницима владимирачке ОШ „Жика Поповић“.
-Наша мултимедијална учионица постоји више од пет година. Одржали смо велики број часова. За ову годину смо предвидели двадесет четири угледна часа што није мало јер их треба посебно припремити. Овакав начин рада веома је прихваћен од стране деце која скоро све запамте што је потребно на часу. Имају могућност да виде презентацију, погледају филм. Када се види и чује онда је то много успешније предавање. Као наставнику страног језика овакви часови ми веома много значе. Могу да нађем безброј података на интернету, постоје и снимци, па и часови које су урадиле руске колеге што може итекако да нам помогне ““ рекла је Драгица Драговић, професор руског језика и грађанског васпитања у ОШ „Ната Јеличић“.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa