Инфо

20. децембар 2012.20. дец 2012.
ДВЕ ГОДИНЕ РЕГИОНАЛНОГ ЦЕНТРА ЗА СТРУЧНО УСАВРШАВАЊЕ

ОПРАВДАЛИ ПОСТОЈАЊЕ

Кроз разне видове стручног усавршавања организоване од стране Центра у протеклих годину дана обухваћено 85 одсто наставника из ове регије. У плану проширење делатности на привреду. Отварање „Парка науке“ померено за пролеће
Средином децембра, у радној атмосфери, Регионални центар за професионални развој запослених у образовању обележио је две године постојања. За овај временски период кроз наведену установу, кроз различите семинаре и обуке прошло је око 17.000 учесника из Шапца, Ваљева, Руме, Сремске Митровице, Лознице, Богатића. Тиме је, по речима директора ЦСУ мр Горана Стојићевића, Центар у потпуности оправдао своје постојање.
-Остварен је основни циљ, а то је да је Центар препознат не као место на којем ће се усавршавати просветни радници из Шапца већ из целог региона. До краја године, број дешавања ће прећи цифру од 90, што је за 20 одсто већи број обука у односу на прошлу годину. Само у току 2012. кроз Центар је прошло 6.372 људи, од тога 4.252 наставника, од укупно 5.007 колико их има на територији округа је прошло код нас различите видове усавршавања - истакао је директор ЦСУ и најавио проширење делатности Центра и на привреду, али и „завођење реда“ у организацију обука за професионално усавршавање запослених у образовању.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa