Инфо

27. децембар 2012.27. дец 2012.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ

БОЉА 2013. ГОДИНА

Председник општине Владимирци Владица Марковић, је у осврту на годину 2012. рекао да су средства била скромна али да се урадило много.
- Наш буџет је невелик али смо се довијали да свима помогнемо и упустимо се у послове који су итекако вредни попут Дома ученика средње Посавотамнавске школе, али и сијасет уређених сеоских школа, и послова уређења инфраструктуре тако да је задовољство преовлађујуће, каже Марковић и празнички обећава.
- У 2013. годину учинићемо све да завршимо базен, то је извесно али да се позабавимо и геотермалном бушотином и да урадими што више на Дому ученика. Ту су и текући послови и боже здравља, надамо се да ће сви имати парче истина невеликог колача. Морамо корацима напред, јер будућност младих којима дајемо максималну пажњу нас обавезује. Од школства и културе до спорта да би имали што потпуније услове за живот, да млади остану у својој општини. Исто могу очекивати и пољопривредници, пошто Дирекција за пољопривреднике итекако оправдава своје оснивање, најављује део послова челни човек општине Владимирци и за крај упућује честитку суграђанима.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa