Инфо

27. децембар 2012.27. дец 2012.
УСПЕШНА ПОСЛОВНА ГОДИНА ПОТВРЂЕНА ПРИЗНАЊЕМ ПРЕДСЕДНИКУ КОМПАНИЈЕ „САНИ ГРОУП“

У НОВУ ГОДИНУ СА НОВИМ ПРИЗНАЊЕМ

Председнику компаније „Сани Гроуп“ мр Бранку Нинковићу недавно је уручена награда Привредне коморе Србије за допринос развоју и унапређењу привреде Републике Србије. Након још једне успешне пословне године признање је потврдило стратегију којом Бранко Нинковић дуги низ година гради имиџ компаније „Сани Гроуп“ као једног од најуспешнијих пословних система у земљи.
- Током протеклих година наша пословна стратегија, корпоративно управљање и одговорно пословање, али и опредељеност да одолимо и истрајемо у условима отежаног пословања потврђени су признањима различитих институција. Нисмо их доживели као похвале за одређене пројекте и успешне пословне периоде, већ као потврду целокупног пословања и подстицај да непрекидно размишљамо о будућности и правцима у којима се компанија, у циљу пословне изузетности, мора развијати ““ тврди председник компаније „Сани Гроуп“ мр Бранко Нинковић.
Доказујући опредељеност да „Сани Гроуп“ послује друштвено одговорно , председник компаније се одрекао новчаног дела награде у корист Савеза слепих и слабовидих Мачванског округа, са жељом да новчани део награде буде употребљен за куповину помагала за слепу децу предшкослог узраста.
Награда Привредне коморе Србије потврдила је не само лидерске и менаџерске способности председника компаније, већ и резултате којима је пословање компаније „Сани Гроуп“ дало директан допринос домаћој привреди:
- „Сани Гроуп“ је данас национална компанија која послује у 33 града Србије. Иако искрено негујемо локални карактер на основу којег смо изградили препознатљиви имиџ, трудимо се да свакодневним пословањем дамо допринос развоју локалних тржишта у сваком граду у којем имамо своје пословне објекте дајући на тај начин допринос привреди наше земље. То није лако, али је велико задовољство када напори да квалитетом пословања, асортимана и услуге према клијентима достигнете европски ниво, буду препознати и вредновани оваквим признањем ““ каже Бранко Нинковић.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa