Инфо

17. јануар 2013.17. јан 2013.
ДИРЕКЦИЈА ЗА ПУТЕВЕ ГРАДА ШАПЦА

ЗАВРШЕТАК ЗАПОЧЕТИХ ИНВЕСТИЦИЈА

Дирекција за путеве града Шапца у 2012. години наставила је да ради на одржавању малских и локалних путева, улица у граду, семафора, хоризонталне сигнализације, путних појаса поред локалних путева. Све ове послове Дирекција је успешно обављала и претходних седам година.
-Сваке године посао Дирекције обележи изградња и реконструкција локалних путева и у континуитету са претходним годинама дошло се до око 100 километара урађених путева ове врсте. За прошлу годину било је планирано 26 километара локалних путева и тај посао је урађен у великој мери. Мало нас је омео снег који је пао нешто раније него што смо планирали, јер смо навикли да радимо до Нове године. Надам се да ће у овој години бити завршени сви радови започети у претходној, каже Миодраг Филиповић, директор дирекције за путеве.
Према Филиповићевим речима, најзначајнији посао у прошлој години била је изградња прве фазе пута од Румске преко Дворишта до Милошевца, дужине око 3.600 метара у вредности око 22 милиона динара. Асфалтирањем тог пута биће завршена “Поцерска магистрала“ која најкраћим путем спаја Поцерину и Мачву. Филиповић као значајну инвестицију наводи и изградњу обилазнице око Дреновца, која ће омогућити измештање теретног саобраћаја из самог села.
-Овај пројекат много ћа значити житељима Дреновца у смислу безбедности. Прва фаза је урађена. Тим путем већ може да се иде, али остао је још један део да се асфалтира.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa