Инфо

24. јануар 2013.24. јан 2013.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ОШ “ЈОВАН ЦВИЈИЋ“

ИЗ ДАНА У ДАН СВЕ ЛЕПШЕ

Захваљујући локалној самоуправи и људима добре воље те надлежном министарству ОШ “Јован Цвијић“ у Дебрцу поприма све лепши изглед. Из бројних разлога а пре свега путовања, сва деца су у првој смени захваљујући томе што су се стекли услови да проширењем простора тако и буде.
Протеклог августа школа је добила и нови кров, уз напомену да стара конструкција потиче из шездесетих година прошлог века, што је у многоме смањило пратеће трошкове грејања и осталог. У селу Јаловик школа је добила радијаторе у заборав је отишла каљева пећ, где се грејало 32 ученика сада у савременим условима уз помоћ локалне самоуправе, министарства те самог колектива на челу са директором Зораном Урошевићем. Никако не треба заборавити ни предшколски објекат “Сунцокрети“.
А у селу Прово грејну сезону ОШ “Јован Цвијић“ је уз помоћ општине Владимирци добила нови котао за грејање, и нови којима су замењени дотрајали радијатори, нова пумпа на задовољство и ученика и родитеља. У Сувом Селу сада блистају светле просторије и уређен школски простор Фондација Б92, локална самоуправа и школа у Дебрцу су решили и проблем мокрог чвора. Ту сви истичу првог човека ТВ Б 92 иначе рођеног у овом селу Верана Матића уз неизмерну захвалност.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa