Инфо

31. јануар 2013.31. јан 2013.
ФУДБАЛ: ПОЧЕЛЕ ПРИПРЕМЕ ШАБАЧКОГ ЗОНАША

“БОРАЦ“ ЗА СРПСКУ ЛИГУ

Протеклог понедељка извршена је уобичајена прозивка играча фудбалског клуба “Борац“, члана Зоне група Дрина, који је по виђеном спреман да се у пролећном делу домогне трона и уђе у Српску лигу. Силно су се појачали Шапчани, доласком голмана Будаковића из екипе “Милоша Поцерца“, Вујичића из “Срема“ из Сремске Митровице, Тепавчевића из “Хајдука“ са Лиона, Грујичића из “Раковице“, Јовановића из “Радника“ из Бијељине, Тодоровића из “Радничког Стобекса“, Панића и Зарића из “Мачве“ те Недића и Станковића из “Колубаре“.
Из екипе су отишли Веселиновић, Топаловић, Секулић, Чирка, Аличић, Илић, Арсеновић, Радовановић и Вићентић. Како веле у клубу довољно да се на терену стигне до првог места, мишљење свих одреда.
- Ми смо свесни да смо добар тим и да уиграни тешко можемо имати противника који се не може савладати. Али време ће показати своје уз зар треба и рећи убеђење да ћемо циљ остварити, у глас кажу појачања Станковић и Грујичић.
Тренер Слободан Кустудић истиче да ће силан рад у Шапцу на терену и Хиподрому те Балону бити улог у пролеће и нада се довољно до остварења зацртаног али и да Шабац добије своје место у Српском фудбалу.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa