Инфо

31. јануар 2013.31. јан 2013.
БОКС: ВЕЛИКО ПРИЗНАЊЕ ЦРВЕНО-ЦРНИМА

“МАЧВА“ НАЈБОЉА У ВОЈВОДИНИ

На крају берићетне сезоне у боксерском савезу Војводине за шабачку “Мачву“, на пригодном коктелу проглашени су најбољи и ту црвено-црни немају премца. Први су са 208 бодова, следе “Спартак“ и “Нови Сад“ и лиги која има 32 клуба. Сезона, како вели шеф струке Слободан Митровић, за неверовати донела је и три пехара намењана Шапчанима.
- Задовољство је било признање да смо најбољи у узрасту школараца, сениора и најбоља екипа. Ради се вредно са тридесетак бораца и то даје резултат. Бане Станковић брани и наш и српски углед у светској лиги где у тиму “Громовник“ из Милана меље све пред собом и то је “Мачва“, блистао је Митровић.
А све је уприличено да се зна ко је ко у племенитој вештини, где по свему реченом, “Мачва“ нема премца.
- Нама и јесте то циљ да одбранимо место које заузимамо и да евентуално у средњеевропској лиги покажемо ко смо. Убеђен сам да ћемо то и остварити јер рад мора дати резултат, сумира рад клуба председник Предраг Станишић.
И млађани борац Стефан Лукић је презадовољан.
- Нама је циљ да у лиги Војводине и на крају ове године будемо први и да се и на Првенству Србије то понови, каже један из плејаде која долази, унук легендарног Рокице који је био и остао легенда клуба за узор а унук иде његовим стопама баш као и “Мачва“ коју је попут многих безмерно волео.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa