Инфо

31. јануар 2013.31. јан 2013.
САНАЦИЈА КЛИЗИШТА НА КРУПАЊСКИМ ПУТЕВИМА

КРАЈ ВИШЕГОДИШЊИХ НЕВОЉА

Санација клизишта на путном правцу Шабац ““ Крупањ ових дана приводи се крају. Ускоро се очекује почетак радова на деоници Крупањ ““ Лозница
Већ дужи низ година грађани Крупња страхују од могућности да ће услед клизишта на регионалним путевима бити одсечени од света. Због чињенице, да су ове саобраћајнице у републичкој надлежности, али и обима инвестиције, бивше руководство општине Крупањ у више наврата се обраћало ЈП “Путеви Србије“, али ни након бројних уверавања да ће се приступити решењу проблема, радови нису почели до октобра прошле године.
- Клизишта су се појавила 2004. године. Прво на путу у Столицама, потом у Ликодри. Почетком прошле године овај проблем је кулминирао. У августу смо били у ЈП “Путеви Србије“ и наишли на разумевање директора за одржавање и поправку путева. Он нам је обећао да ће проблем бити решен, и на наше велико изненађење, пре свега због чињенице да су нам у више наврата претходних година обећавали исто, радови у Ликодри су почели у октобру ““ каже заменик председника општине Крупањ Раде Грујић, и наводи да је започети посао требао да се оконча до децембра, али из оправданих разлога, односно непредвиђених тешкоћа радови још трају.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa