Инфо

31. јануар 2013.31. јан 2013.
ЈП ЗА УПРАВЉАЊЕ ГРАЂЕВИНСКИМ ЗЕМЉИШТЕМ

ПОШТУЈЕМО ЗАХТЕВЕ ГРАЂАНА

За општу комуналну потрошњу у 2013. години опредељено 192 милиона динара, док ће у нове иневестиције бити утрошено 235,5 милиона динара
Прошлог уторка у просторијама шабачке Градске управе представљен програм рада ЈП за управљање грађевинским земљиштем за 2013. годину. Приликом планирања активности овог предузећа водило се рачуна да се испуне основне смернице овогодишњег буџета.
- У складу са приликама у Граду, када је прављен програм рада Предузећа за управљање грађевинским земљиштем, на уштрб нових инвестиција, акценат је стављен на редовно одржавање и измирење финансијских обавеза према извођачима радова у протеклој години, и обавеза према извођачима са којима су потписани уговори за 2013. годину ““ истакао је овом приликом градоначелник Шапца Милош Милошевић, и нагласио да се смањење буџетских прихода најпре одражава у раду овог предузећа. Степен наплате накнаде за уређење грађевинског земљишта директно се одражава на степен инвестиционих активности и привредних субјеката, тако да се економска криза најпре осетила у овој области.
Према речима директорке ЈП за управљање грађевинским земљиштем Валентине Ловрин Јевтић, за општу комунлану потрошњу 192 милиона динара, а за инвестиционе активности 237.500.000 динара.
- Када смо дефинисали предлог програма рада предузећа који је недавно усвојен на седници Управног одбора, углавном смо се базирали на активности које се тичу испуњења наших уговорених обавеза. Као један од приоритета, као и претходних година, издвојени су захтеви наших грађана. Односно пројекти које ћемо реализовати у сарадњи са групама грађана и месним заједницама ““ истакла је Ловрин Јевтић, и навела да ће и ове године бити настављено постављање јавне расвете на сеоском подручју, те да је за те сврхе буџетом опредељено десет милиона динара, док је пет милиона издвојено за асфалтирање градских улица.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa