Инфо

21. фебруар 2013.21. феб 2013.
РУКОМЕТ: ПОСЛЕ ДЕВЕТ ГОДИНА ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЛАВИЛА У ШАПЦУ

РЕВАНШ ЦРВЕНО-БЕЛИХ

Металопластика ““ Црвена звезда 25:27 (10:14)
Спортска хала “Зорка“. Гледалаца: 2.000. Судије: Косановић, Николић (оба Панчево). Седмерци: металопластика 3(2), Црвена звезда 3(2). Искључења: Металопластика 6, Црвена звезда 12 минута.
Металопластика: Максимовић ( 3 одбране), Карановић 1, Калајановић, Миловановић, Стевановић, Медић, Палевић, Марјановић 7(1), Рајичић (14 одбрана, 1 седмерац), Обрадовић 1, Марковић 5, Грујичић 4(1), Јездимировић, Митровић 5, Продановић 2, Бојанић.
Црвена звезда: Иванишевић (10 одбрана, 1 седмерац), Јовановић, Милошевић, Шљиванчанин 1, Бабић 2, Алчаковић 2, Ољача 1, Ћоровић, Шотић 4(1), Цупара (1 одбрана), Ћирић 5(1), Анђелић 7, Брајовић 5, Милутиновић, Антељ.
Играч утакмице: Божо Анђелић (Црвена звезда)
Леп амбијент 2.000 гледалаца и пуно узбуђења у другом полувремену оправдали су дерби старих ривала који су у 77. сусрету наступили са најмлађим саставима до сада. Неочакивано слабу игру домаћих у одбрани и без решења за добру одбрану гостију, борбени рукометаши црвено ““ белих су материјализовали у 22. минуту највећим вођством од 11:4. До одласка на одмор Шапчани су колико толико поправили игру и успели да овај период игре добију са 6:3. Наставак а нарочито последњих десет минута донео је пуно узбуђења. Играло се гол за гол све до 47. минута. Ангажованом игром у одбрани и добре одбране голмана Рајичића домаћи су у 51. минуту голом Грујичића стигли на само гол минуса 21:22. У 53. минуту после успешне одбране Рајичића, Ненад Перуничић незадовољан што није досуђен прекшај за његову екипу ушао је у терен и ако је игра била у току. Судије су му доделиле само жути картон а потом на исти начин казнили и директора Металопластике Мила Исаковића због приговора на такву њихову одлуку. Бодрени публиком шабачки тим је коначно два минута пре краја голом Милоша Марковића успео да анулира предност Београђана на 24:24 а минут пре краја Марковић је поново изједначио резултат на 25:25. Гости из контре преко Бабића поново стижу до предности. Затим Карановић није успео да савлада Иванишевића да би Шотић 24 секунде пре краја успео да изнуди седмерац који је успешно реализовао Ћирић и тако је Црвена звезда успела да после девет година тријумфује у Шапцу и уједно се реваншира Металопластици за убедљив пораз протекле јесени у Београду.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa