Инфо

28. фебруар 2013.28. феб 2013.
КОШАРКА: ПРВА МУШКА РЕГИОНАЛНА ЛИГА - ЗАПАД

НОВА УБЕДЉИВА ПОБЕДА ШАПЧАНА

КК Темнић (Варварин) - ОКК Шабац 75:99 (20:29, 17:21, 18:26, 20:23)
Судије Јаковљевић, Марковић (Чачак). Градска хала у Варварину. Гледалаца 100.
ОКК Шабац: Ђонлић 10, Вуковић 2, Нешић 3, Тадић 14, Којић 11, Миљковић 20, Бајић 13, Пуљезевић 4, Тодоровић 10, Ивановић 12.
Домаћин је водио само на почетку утакмице да би момци тренера Мушицког добром одбраном, која им је омогућила контре брзо преокренули резултат. Шапчани су диктирали јак темпо тако да је брзом игром предност из минута у минут предност расла све више. ОКК Шабац је у Варварин отишао са десет играча а њихов тренер је сталним изменама држао висок ритам у нападу и агресивност у одбрани. Већ у трећој четвртини предност је износила више од двадесет разлике али нису стали и зоном 2-1-2 су остварили нову убедљиву победу. Играли су колективно, сви су се уписали у стрелце а можда су за нијансу више од других пружили млади играчи Бајић, Ђонлић, Којић и Тадић уз стандардног Миљковића. По доласку у Шабац тренер Предраг Мушицки је још желео да дода:
- Искуство Ивановића и Тодоровића је такође допринело да одиграмо изузетно колективно и сви моји кошаркаши су дали свој мањи или већи допринос овој победи.
Следи вам пауза у првенству. Како ћете је искористити?
- Слободни јер је екипа Машинца иступила из лиге и ми ћемо меч добити са 20:0. Можда је пауза дошла у прави час јер су поједини играчи мало уморни па ће имати тим краћи опоравак али ћемо одмах после њега појачати тренинге јер желимо да задржимо узлазну путању наше форме и игре и да у финишу првенства будемо најбољи.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa