Инфо

28. фебруар 2013.28. феб 2013.
КОШАРКА: ШАПЧАНКЕ ИСПАЛЕ У КУПУ

ВОЈВОДИНА ПРЕЈАКА

Војводина НИС-Шабац 87:60 (18:11, 17:14, 30:16, 22:19)
Лазаревац. СЦ Колубара. Гледалаца 200. Судије Павлица, Панић и Мрђа
Војводина НИС: Поповић 25, Чорто, Бошковић 8, Крњетин, Зековић, Пипер 4, Халимић 6, Ћирић, Шешнић 15, Бучевац 7, Иванчевић 4, Матовић 18.
Шабац: Вуковић 12, Степановић 4, Адамовић 7, Даскаловић, Велисављевић 12, Золотић 12, Малетић 1, Станковић 6, Ћосић, Ћирић 2, Шубашић, Видаковић 4.
Шапчанке су у Лазаревац отишле без беле заставе и у прве две четвртине су пружале снажан отпор фаворизованој екипи Војводине. У трећој четвртини су заиграле још боље и питање победника је било решено јер је предност била огромна. У финишу меча кошаркашице Шапца су заиграле мало боље али нису успеле да смање огромну предност Војводине.
- Екипе које су играле регионалну лигу много су квалитетније од нас. Ми у сусретима са њима морамо још да учимо али и брзо извлачимо поуке. Страх од имена ривала не сме да се показује и те утакмице морамо играти са више борбености и жара. Није спорно да је Војводина боља али је разлика могла да буде и доста мања-желео је каже на почетку разговора Дејан Поповић.
За десетак дана очекују вас утакмице са екипом Партизана у оквиру плеј-о фа.
-То је тренутно наша најбоља екипа а чињеница је да доминирају и у регионалном такмичењу. Предводи их наша селекторка Марина Маљковић и свесни смо да је квалитет на њиховој страни а ми немамо шта да изгубимо и покушаћемо да извучемо што часнији пораз.
Рената Ћосић је о предстојећим мечевима рекла:
- Утакмице са Партизаном биће једно велико искуство за нас као млад тим. Кроз овакве мечеве можемо само да напредујемо и они ће бити улог за будућност. Ако останемо на окупу у наредној сезони са нашим најбољим тимовима показиваћемо још боље партије и можда одемо корак даље него ове године. Ми ћемо покушати да дамо све од себе а ако изгубимо надам се да се нећемо срамотити.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa