Инфо

28. фебруар 2013.28. феб 2013.
СТУДИО ЛОТОС

ЕНЕРГИЧНО ЖЕНСТВЕНО

Од марта у Студију Лотос нови програм вежбања “Боква“. Популарност “Зумбе сентао“ код наших суграђанки из дана у дан све више расте
Брзо и лако до витке линије, сан је многих припадница нежнијег пола, ако у то укључимо и добру забаву, дефинисали смо идеалну формулу. У том смислу, неколико година у назад Шапчанкама најомиљенији вид вежбања представља “Зумба“, комбинација латино плеса и фитнеса. Но, како би нашим суграђанкама у сваком тренутку понудили нешто другачије, у Студију “Лотос“ у улици Цара Душана, од пре извесног времена имају нови програм, фитнес плес са столицом - такозвану “Зумбу сентао“.
- За Зумбу смо се првобитно одлучили због њене необичности, аутентичности. Женственија је и динамичнија од стандардног аеробика. Док учите атрактивне кораке латино плесова, истовремено и вежбате, обликујете своје тело, ослобађате се стреса. Све ове предности наше суграђанке су врло брзо препознале и почеле интензивно да вежбају. У жељи да корисницама наших програма стално пружимо нешто више, од недавно смо почели са “Зумбом сентао“. Најједноставније, овде се ради о плесу, приликом којег се као реквизит користи столица. Односно, као и код обичне зумбе, прати се нека врста кореографије која са великим успехом троши калорије и трансформише ваше тело, са акцентом на глутеусу и стомаку ““ наводи инструкторка Сања Тодоровић.
Када је реч о новинама из Студија Лотос, од 6. марта, Шапчанкама ће на располагању бити још један иновативни вид тренинга. Реч је “Бокви“. Фитнес правцу који подразумева исписивање бројева и слова ногама различитим интензитетом.
- Боква је потекла из Холивуда. Једноставнија је од Зумбе, нема строге кореографије, а као музичка подлога се користе актуелни МТВ хитови. Намењено је женама које не воле да плешу и што је посебно интересантно, оне на ове трнинге могу доводити и децу ““ објашњава Тодоровићева, и напомиње да у њиховом Студију имају посебне програме посвећене нашим најмлађим суграђанима
-Не може свако да ради са децом. Као и када је реч о другим областима којима се бавимо у нашем Студију, ја поседујем сертификат који гарантује стручност за вођење дечјих програма ““ каже Тодоровићева, којој је даље усавршавање у послу једна од битних ставки.
- Почели смо са радом у фебруару прошле године. Тада смо имали само јогу и постепено уводили нове програме. Из свих области, зумбе, зумбе сентао, јоге, бокве, поседујем потребне сертификате, а у плану ми је даље усавршавање како у земљи и иностранству ““ каже Тодоровићева.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa