Инфо

28. фебруар 2013.28. феб 2013.
РАДОСАВ БЕРИЋ, ПРЕДСЕДНИК ИЗВРШНОГ ОДБОРА ОПШТЕГ УДРУЖЕЊА ПРЕДУЗЕТНИКА У БОГАТИЋУ

ДА СЕ НАШ ГЛАС ВИШЕ ПОШТУЈЕ

Мачвански предузетници желе јефтиније и више новца, бржу наплату, даље смањење бирократских баријера. Конкуренција само побољшава квалитет
Удружење предузетника општине Богатић, постоји од 2004. године са циљем да олакша пословање малих и средњих предузећа, тако што би помогло у едукацији, комуникацији са државним органима и удружењима, ради лакшег обављања послова ( набавке, продаје и сл.)
- Рад Удружења, био је интензивнији до 2008, а потом настаје стагнација. Она траје све до 2012. Од средине ове године радимо на интензивирању активности и пријему што већег броја чланова, каже на почетку разговора за „Глас Подриња“, Радосав Берић, председник Извршног одбора.
Какав је систем организовања и интересовање за учлањење?
- Удружење има Скупштину ( сви чланови Удружења), Извршни одбор ( девет чланова) и председника. Он је задужен за заступање интереса Удружења. Све то је регулисано пословником о раду. Чланови Удружења могу бити сви који имају пријављену радњу. Чланарина на годишњем нивоу је 3.600 динара. Чланови Удружења добијају бесплатне административне услуге, правне савете и сл., административну и сваку другу помоћ и савет који служба може да пружи.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa