Инфо

28. фебруар 2013.28. феб 2013.
ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ КРУПАЊ

МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

На Међународном сајму туризма у Београду одржаном од 21. до 24. фебруара Туристичка организација општине Крупањ у хали 4 Београдског сајма представила је понуде општине.
ТОК на Међународном Сајму туризма подржали су ресторани, удружења грађања, израђивачи сувенира, Канцеларија за младе, Канцеларија за локални и регионални развој, као и свештеник Александар Ђурђев. Добијена је и велика подршку руководства општине Крупањ у реализацији овог догађаја.
Своје кулинарске специјалитете на сајму су представили ресторан „Стара бреза“ и „Етно Рађевац“ који нуди и услуге смештаја за 38 особа и 6 лежајева у апартману „Етно вајат“. Удружење грађана „Печурка“ представило је гљиве из нашег краја. Своје знање о карактеристикама гљива и оним добрим, али и оним лошим бројним заинтересованим посетиоцима пренео је председник удружења Златомир Благојевић. На штанду ТОК могли су се конзумирати производи од меда, кандирано воће и разне врсте ликера које производи удружење пчеларских породица „Соколске планине“. Сувенире израђене од коже и дрвета изложили су породица Ковачевић из Завлаке и Јован Ђукић из Крупња. Штанд су красили и радови удружења грађана „Рађевска нит“.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa