Инфо

28. фебруар 2013.28. феб 2013.
ВЛАДИМИРЦИ: ДОМ ЗДРАВЉА

ДОПЛЕР ОД 9. МАРТА

У Дому здравља Владимирци од деветог марта креће са радом ултразвук и доплер. То је прилика за бројне кориснике, да такорећи на кућном прагу обаве прегледе и то код врхунских стручњака из Београда.
- Биће то ултразвук абдомена и меких ткива, доплер крвних судова и хируршки преглед дебелог црева, што је и тежиште у овим прегледима. Није неважно свакако рећи, да ће врхунски стручњаци са Војно медицинске Академије и Бежанијске косе доктори Зоран Чавић, Бора Ђурић и Благоје Ђукановић бити у тиму, који ће бити задужени за снимање и прегледе. Велики искорак ове установе, а све да на време спречимо тежа обољења, речи су директора Дома здравља доктора Александра Мирковића.
Пацијенти су задовољни, а докторка Ковиљка Самарџија Перић додаје.
-Уз врхунски ниво услуге, велика је помоћ да углавном стара лица добију адекватну помоћ. Ми идемо корак по корак, у сусрет потребама становника а ултразвук и доплер су велики кораци у том правцу, тврди докторка.
Прегледи ће се обављати суботом уз претходно заказивање. И ништа мање битно Управни одбор ће накнадно одредити цене ових прегледа, које ће бити ниже од оних у сродним установама. Потпуније информације се могу добити на телефон 513-113 или код изабраног лекара, поручују из Дома здравља Владимирци.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa