Инфо

28. фебруар 2013.28. феб 2013.
ЗДРАВСТВО

ТИМСКИ РАД НАЈВАЖНИЈИ

Центар превентивне и естетске стоматологије „Др Филиповић“, ускоро прераста у Завод за стоматолошку здравствену заштиту пацијената, први на територији Шапца
Користећи најновије методе рада уз примену квалитетних материјала, за кратко време, Центар превентивне и естетске стоматологије Др Филиповић, постао је угледна стоматолошка ординација високих услужних квалитета. Настао је 2003. године, а по плановима власника др Саше Филиповића, ускоро би тренао да прерасте у Завод за стоматолошку здравствену заштиту пацијената, јер испуњава све услове за здравствену установу ове категорије. Уједно ће бити и први приватни Завод овакве врсте у Шапцу.
-У почетку је било јако тешко, јер сам морао да будем доктор, менаџер, чистачица, све. Сада је другачије јер имамо читав тим, у сарадњи са стручним консултантима Стоматолошког факултета, који брине о оралном здрављу наших пацијената. Ту су лекари, техничари, асистенти, помоћно особље. Почео сам са једном столицом коју смо супруга и ја купили од новца добијеног за свадбу. Најпре сам радио код куће, а када је све то почело да нарушава моју приватност, изместио сам ординацију из дворишта и узео локал. Прву помоћ сам имао од мајке, пошто је она зубни техничар. Иначе, радила је као службеник Аутобуске станице, и први пут је обукла мантил 2007. године, када смо почели да радимо заједно. Данас, саветујем своје младе колеге које раде код мене, да они што пре отворе своју приватну праксу и виде како је радити сам, колики су захтеви ако желиш да будеш успешан и како изгледа када, веома често, и зору дочекаш радећи. Даноноћни рад захтева много улагања, одвојеност од породице, али доноси и своје плодове. Тренутно сам задовољан и важно ми је да идеју око Завода за стоматолошку здравствену заштиту реализујемо у најскорије време. Верујем да ће тако и бити, јер рад читавог тима доприноси остварењу тог циља- каже др Филиповић.
Стоматолошки факултет Саша је завршио 1998. године, од када постаје редовни учесник многобројних предавања и стручних курсева, како у земљи, тако у иностранству. Објавио је неколико радова и члан је Удружења стоматолога у Швајцарској, као и Стоматолошке коморе Србије. Од самог дипломирања члан је Српског лекарског друштва, подружнице Шабац, где је седам година обављао функцију секретара. Поља његовог ужег интересовања чине: орална хирургија, протетика и антиејџинг (естетска стоматологија).
Поред интервенција из разних стоматолошких области, ординација Др Филиповић, нуди и, све траженије, услуге естетике. Као специјалиста Европског института за научни антиејџинг у Паризу, Саша је уз стандардне услуге, својим пацијентима понудио и ове једноставне и популарне процедуре улепшавања. Ова врста усавршавања, још увек, код нас не спада у специјализације које финансира држава.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa