Инфо

7. март 2013.7. мар 2013.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: САРАДЊА СА СТАНИЦОМ ПОЛИЦИЈЕ

БЕЗБЕДНИЈИ УВИЂАЈИ

Локална самоуправа општине Владмирци има изузетну сарадњу са станицом полиције у овој варошици и у 20 села у окружењу. Богата сарадња у организацији скупова и осталих активности по речима председника општине Владице Марковића траје дуго, а помоћ у неопходним помагалима у увиђајима код саобраћајних незгода само је корак даље у сарадњи.
- Ми смо задовољни сарадњом са станицом полиције у варошици, и чинимо све обострано да она буде и богатија. Ова средства за рад која смо поклонили за безбеднији рад припадника Полиције, али и учесника у саобраћају корак је даље у сарадњи којом се поносимо. Знамо да поједине средине имају проблема у комуникацији и сарадњи, наша је за чисту десетку. Наравно све са циљем да нам као што рекох људи буду безбедни, јер незгоде се дешавају, али помоћ у оваквим помагалима олакшава свима рад и функционисање саобраћаја у таквим ситуацијама, приликом предаје рекао је Марковић.
Поклонила је локална самоуправа за вршење увуђаја код саобраћајних незгода јурвиметар, мерну траку, сет од седам знакова, десет чуњева, два телеблица двосмерна и једну алуминијумску баријеру.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa