Инфо

14. март 2013.14. мар 2013.
КОШАРКА: СТАРТОВАО ПЛЕЈ-ОФ

БЕОГРАЂАНКЕ БЕЗ МИЛОСТИ

Партизан ““ Шабац 92:47 (24:17, 19:8, 22:11, 27:11)
Палата спортова Нови Београд. Гледалаца 100. Судије Петровић, Хриц и Вранић (Стара Пазова).
Партизан: Радочај 7, Мандић 9, Вучковић 4, Квинан 2, Станковић 4, Богоје 12, Димитријевић, Чађо 17, Балтић 12, Дабовић 16, Јовановић 3, Бутулија 6.
Шабац: Вуковић, Степановић 5, Адамовић 6, Даскаловић, Велисављевић 12, Золотић, Малетић, Станковић 3, Ћосић 3, Ћирић 6, Шубашић 4, Видаковић 6.
Нико у екипи Шапца није гајио илузије да може да изненади најбољу екипу на овим просторима. Партизан је свих четрдесет минута играо са „гасом до даске“ па је млада екипа Дејана Поповића у Београду доживела убедљив пораз.
Шампионски састав Партизана је препун репрезентативки али су Шапчанке доста храбро ушле у меч и у отворену борбу са њима. Првих десетак минута њихова игра је функционисала колико-толико добро да би до одмора предност ривалки нарасла до осамнаест поена.
Већ тада је било јасно да ће Београђанке забележити убедљив тријумф и оне су у наставку меча наставиле да засипају кош Шапчанки па се разлика повећавала вртоглавом брзином. На крају меча достигла је 45 поена и до пуног изражаја је дошао квалитет али и искуство Партизанових играчица. Једина која се није уплашила силних ривалки била је капитен Мирјана Велисављевић која је меч завршила са 14 поена али је то било недовољно да се избегне очекивани али ипак и претежак пораз.
Помоћни тренер Вук Степановић нам је после утакмице рекао:
- Претрпели смо убедљив пораз али нашим младим кошаркашицама не можемо готово ништа да замеримо. Бориле су се, играле ангажовано и наше младе играчице баш кроз овакве мечеве много добијају без обзира на резултат

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa