Инфо

14. март 2013.14. мар 2013.
ОШ „НИКОЛАЈ ВЕЛИМИРОВИЋ“

УСПЕШАН ТАКМИЧАРСКИ СТАРТ

Позната по летњим и зимским математичким камповима ОШ „Николај Велимировић“ имала је многобројне успехе на такмичењима у Србији, али и представника на прошлогодишњој Балканијади. Зато не чуди чињеница што су на Општинском такмичењу из овог предмета 3. марта освојили 63 места од 199
Најмасовније такмичење када су у питању основне школе окупило је око петсто ученика из свих градских школа. Захваљујући колективу ОШ „Николај Велимировић“ и доброј организација према пропозицијама Министарства просвете и Друштва математичара створени су одлични услови за све ученике што је допринело и остваривању добрих резултата.
- Истакла бих да је тај добар резултат последица изузетне сарадње наставника предметне и разредне наставе, чињенице да се у школи баш математика јако пуно ради, али и да много ученика узима учешће и у зимском и летњем кампу где се ти задаци који се појављују на такмичењима раде. Ради се на свим пољима. Ученици постижу поприлично добре резултате. Са децом која су надарена и имају жеље и љубави према предмету ради се више, односно иде се у сусрет ономе што се на такмичењима тражи. Миољуб Исаиловић, али и остале колеге Владимир Михаиловић, Даница Исаиловић, Мирјана Обрадовић, Весна Рибић, онда практично сви учитељи трећег и четвртог разреда, имају ученике са неким освојеним местима. Ова година нам је изузетно успешна не само када је математика у питању. До сада смо освојили 110 места на такмичењима из свих предмета. Жеља нам је да се деца афирмишу у областима за које имају склоности ““ рекла је Весна Живановић, директорка.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa