Инфо

21. март 2013.21. мар 2013.
ФУДБАЛ: ОДЛОЖЕН ПОЧЕТАК ПРВЕНСТВА

НИШТА НАС НЕЋЕ ПОРЕМЕТИТИ

Снег који је пао готово у целој земљи изазвао је бројне проблеме у многим областима. Ни фудбал није поштеђен па су отказане утакмице и у Супер лиги а и Српска лига група Запад је имала сличну судбину. Метеоролози су најавили много лепше време, високе температуре па ће се почетак првенства померити само за три дана. Борба за бодове креће у среду 20. марта па док будете читали ове редове фудбалери шабачке Мачве већ ће одиграти свој први меч са екипом Полета из Љубића. Јесенас је екипа Полета извукла реми на свом стадиону 1:1 па треба веровати да ће им се момци Слободана Милинковића реванширати и кренути у серију добрих резултата.
У јесењем делу мрежу шабачког клуба чувао је Милош Степандић па смо на почетку разговора желели да знамо колико ће их пореметити ово одлагање.
- Мислим да нас неће пореметити. Услови за игру би били лоши и ова одлука је добра. А то што ћемо за пар дана одиграти две утакмице не би требало да буде проблем, уосталом, како осталима, тако и нама.
После Полета предстоји вам меч са екипом Рудара коју сте победили убедљиво на свом стадиону са 5:0.
- То ће бити један од дерби мечева и биће сасвим другачија утакмица. У Шапцу смо искористили скоро све своје шансе и убедљиво их победили. Очекујем тежак меч али верујем да можемо донети бодове из Костолца у Шабац.
Може ли одбрана на чијем сте челу изнети терет првенства док не прораде нападачи? И на припремама је Мачва имала слабу реализацију.
- Одбрана је функционисала добро у већем делу јесени. Сада смо још бољи и то морамо искористити у сваком мечу. Тешко је било коју екипу победити тако што ћеш им дати 3-4 гола па можеш и ти да примиш неколико. Зато то што нападачи ураде, ми из одбране морамо сачувати својом добром игром мада је то понекад доста тешко.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa