Инфо

21. март 2013.21. мар 2013.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ДИРЕКЦИЈА ЗА ПОЉОПРИВРЕДУ

ПРЕРЕГИСТРАЦИЈА, ВОЋЕ, БУНАРИ

Дирекција за пољопривреду општине Владимирци и у ове праве зимске дане ради пуном паром. У центру пажње је пререгистрација пољопривредних газдинстава која протиче уз велике гужве у чекању, и огроман посао који мали број запослених ради од јутра до сутра. Ипак све иде отежаним ритмом, и прети да ће се законски рок до 31. марта тешко испоштовати.
- Ми се истински трудимо и разумемо пољопривреднике али брже не може. Документација је релативно обимна, а сваки случај за себе комликован тако да траје посао а то додатно иритира људе. Учунићемо све да урадимо што више, али није оптимистично с обзором да смо од 3.700 домаћинстава тек пререгистровали 500, каже Миљана Перић која не диже главу са папира.
Пољопривредници опет имају своје виђење упућено на адресу ресорног министарства које има је, тврде, искомпликовало живот.
- Они као да желе да све буде случај. Пререгиструјемо нешто што је урађено али и комликованим ритмом да је херојство по киши и снегу стајати у реду и све истрпети. Људе у Дирекцији разумемо али државу тешко, додаје Стана Ајдуковић из Крнића.
Обиман посао по виђеном тешко ће у року бити завршен, и само одлагање термина помогло би да се све уради, и избегне беспотребна нервоза.
За сам крај истучемо да уз 3.700 домаћинстава има и седам правних лица, и да је терен разуђен па пољопривредници са великих удаљености долазе на вишесатно чекање да се пререгиструју, или како неко рече у дугом реду додатно себи комликују живот.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa