Инфо

11. април 2013.11. апр 2013.
ФУДБАЛ: ФИНАЛЕ КУПА ОФС ШАБАЦ

БОРАЦ ПОБЕДИО МАЧВУ

Борац ““ Мачва 3:2 (3:1)
Шабац. Стадион Борца. Гледалаца 400. Судија Влада Ђермановић 7, Никола Павловић и Владимир Томић (сви Шабац). Стрелци: Димитријевић 13, Грујичић 27. и 37. минут за Борац а Милинковић 19. И. Мићановић 89. За Мачву. Жути картони: Тепавчевић, Димитријевић (Борац), Илић, Вукмир (Мачва). Црвени картон: Кубот (Борац).
Борац: Петровић 7,5 , Вујчић 7, Јовановић 7, Медић 7, Тепавчевић 6,5, Цвијовић 6,5, Зарић 6 (Тарабић 6,5), Димитријевић 7, Грујичић 8 (Кубат-), Пантелић 7, Станковић 6,5 (Панић-).
Мачва: Радукић 5,5, Гаврић 6 (Лујановић-), Тодоровић 6,5 , Пејовић 7, Радовановић 6, Вукмир 6,5 , Милосављевић 6,5 (Драгићевић-), Илић 6, Милинковић 7, Мићановић 6,5 , Матић 7 (Басрак-).
Играч утакмице: Жељко Грујичић (Борац)
Знатно подмлађен и измењен тим Мачве није успео да одоли искуснијој екипи Борца која је сасвим заслужено освојила пехар намењен победнику финалне утакмице купа ОФС Шабац. По хладном времену и нешто мекшем терену виђена је добра фудбалска представа, постигнуто је и пет голова па је публика могла задовољна да напусти стадион Борца. Ипак више разлога за радост имали су навијачи фудбалера у црвено-белим дресовима којима је припао пехар и златне медаље. Али ни Мачвини фудбалери не требају превише да тугују, борили су се мушки а чињеница да Мачва није извела најбољи тим говори да је првенствена трка много важнија.
Борац је дошао у вођство преко Димитријевића који је шутнуо према голу Мачве а Радукић већ ухваћену лопту спровео у свој гол. Матић и Пејовић имали су шансе да изједначе али то је учинио Милинковић у 19. минуту после сјајног ударца са преко 20 метара када је погодио мрежу ривала. Затим је на сцену ступио Жељко Грујичић који није искористио сјајну шансу у 26. минуту али је већ минут касније постигао погодак после грешке Мачвиних одбрамбених фудбалера. Исти играч десетак минута касније постигао је гол главом и Борац је са великом предношћу отишао на одмор.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa