Инфо

18. април 2013.18. апр 2013.
ПОЧЕЛА ИСПОРУКА ГРАЂАНСКИХ ПАКЕТА

ПОМОЋ ЗА ИЗБЕГЛА ЛИЦА

Шест избегличких породица са подручја коцељевачке општине добиле су пакете грађевинског материјала, укупне вредности од око 2,6 милиона динара, за адаптацију и наставак односно завршетак градње започетих стамбених објеката.
Председник општине Коцељева Верољуб Матић је најпре посетио породицу Дејана Бановића из Дружетића и са његовом супругом Миром, родом из Хрватске, потписао уговор о донирању овог пакета у вредности од преко 400 хиљада динара.
- Много вам хвала на овој донацији грађевинског материјала. То нам пуно значи и надам се да ћемо се на јесен уселити у нову кућу што ће нам много олакшати живот - каже Дејан који са супругом и четири сина живи у кући од тридесетак квадрата.
Овај млад и веома вредан човек труди се да својој породици обезбеди што боље услове за живот. Бави се лимарским занатом и пољопривредом а од недавно је покренуо производњу јагоде. У обављању готово свих послова помажу му синови: десетогодишњи Дарко, две године млађи Урош и петогодишњи близанци Марко и Милош.
Истога дана породица Радић из Коцељеве такође је потписала уговор о донирању материјала за грубе и завршне грађевинске радове. Како кажу Милорад и Илинка, родом из Книна, помоћ су затражили први пут и добили су је.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa