Инфо

25. април 2013.25. апр 2013.
КАД ПОРАСТЕМ БИЋУ СЛИКАР

УРБАНИ МОМЦИ

Они су млади, талентовани и кажу, истрајни у својим намерама да кад порасту буду сликари. Заједничка им је љубав према ликовној уметности и Школа цртања Браће Лукић где стичу прве поуке и развијају креативност
Стециште младих уметника Школа цртања и сликања Браћа Лукић одликује се пре свега разноликошћу приступа ликовном свету њених полазника. Деца различитог узраста, даровитости, али и воље за радом, уједињена љубављу према уметности, од септембра до јуна унапређују своје вештине и знања.
Том шареноликом скупу припадају и браћа Младен и Војин Кузмановић. Генетски предодређени за уметност, јаке воље да уруђен дар унапреде.
-У Школу цртања браће Лукић први пут сам ушао са шест година. Добро памтим тај дан, и сећам се да сам тада нацртао сову. То је био почетак, рад од којег је све кренуло ““ каже старији од браће Кузмановић, дванаестогодишњи Младен, који уз краћу паузу, и данас редовно одлази на часове код Лукића. Представе животиња, и остале задате теме тежи да сведе на једноставан графички приказ. Машта о томе да једног дана буде успешан архитекта, али блиска му је и музика, првенствено рок.
-Највише волим да цртам ствари црно-бело, односно “графички“. Музика ме интересује више него спорт. Имам одређене ствари које су ми посебно драге, али рок је приоритет ““ тврди Младен који већ три године учи да свира на гитари.

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa