Инфо

25. април 2013.25. апр 2013.
МУЗИЧКА ШКОЛА „МИХАИЛО ВУКДРАГОВИЋ“

УСПЕСИМА НИКАД КРАЈА

На Републичком такмичењу ученика музичких и балетских школа Србије, које се поред Београда, Земуна, Новог Сада, одржало и у Шапцу 17. и 18. априла, у трећој А категорији клавир прва три места освојили Момчило Томић, Лазар Торбица и Лазар Митровић
Тамо где престају речи, тамо почиње музика, рекао је немачки писац Хајнрих Хајне. Ми би додали да тамо где има ентузијазма, воље, љубави, а пре свега неуморног рада, има и успеха. Управо су све то прошле среде, 17. априла, показали ученици шестог разреда Музичке школе „Михаило Вукдраговић“ Момчило Томић, Лазар Торбица и Лазар Митровић са одсека клавира. Ови млади уметници већ имају безброј награда али су на Републичком такмичењу, пред међународним жиријем, показли сав свој таленат. Тако је Момчило Томић са освојених сто поена постао лауреат своје категорије.
-Ова награда ми много значи јер је до сада највећи успех. Надам се да ће их бити још. Задовољан сам како сам свирао. Увек може боље. Било је потребно много вежбања пред такмичење. Припреме су трајале целу годину, али увек пред такмичење се више ради ““ рекао је Момчило.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa